Bas Sanders nieuwe mede-eigenaar ASN Autoschade Dijksman de Jong in Katwijk

  • Bedrijfsvoering
  • Reacties uitgeschakeld voor Bas Sanders nieuwe mede-eigenaar ASN Autoschade Dijksman de Jong in Katwijk

Vanaf 1 juli 2019 heeft Bas Sanders 50% van de aandelen overgenomen bij ASN Autoschade Dijksman de Jong. De overige aandelen blijven in handen van De Jong Holding. Vanaf september 2018 is Sanders werkzaam voor ASN Autoschade Dijksman de Jong in Katwijk.

Bas Sanders is zeer tevreden met de mogelijkheid die zich voordoet. “Het is fijn om eerst binnen het bedrijf te starten en te ervaren of we bij elkaar passen.” zegt de nieuwe mede-eigenaar. “Al snel werd duidelijk dat het bedrijf voldoende mogelijkheden biedt voor de toekomst. Naast dat ASN Dijksman de Jong een sterke naam heeft in de regio, is het pand dat gevestigd is op industrieterrein ‘t Heen in Katwijk perfect voor verdere uitbreidingen. Ook de aansluiting bij landelijke keten ASN Autoschade zorgt voor een constante stroom van werk.” Sanders zal vanaf 1 juli de directie voeren bij het schadeherstelbedrijf.

Ook eigenaar/directeur Harold de Jong is blij met deze stap. “We waren al langer op zoek naar een geschikte partner die het voortouw neemt binnen de schadevestiging. Daarnaast begrijp ik als ondernemer dat het prettig is voor Bas om op deze manier in te stappen. Een win-win situatie dus. Daarnaast geeft het mij extra tijd om volledig te concentreren op de Citroën en Peugeot vestiging in Katwijk en het Shell brandstofstation met shop Eet&Gerei.”

Beide heren zien de toekomst met vertrouwen tegemoet in een snel veranderende mobiliteits-branche. “Uiteindelijk zal het altijd blijven draaien om de klant.”

Back to top