Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Corona-update: Wij staan graag voor u klaar!

Werkplaatsen en Showroom OPEN zonder afspraak
  • Bedrijfsvoering
  • Reacties uitgeschakeld voor Corona-update: Wij staan graag voor u klaar!

Ook tijdens de huidige corona-maatregelen blijven we ons inzetten op de mobiliteit van onze klanten. De werkplaatsen, tankstation en showroom zijn geopend en kunt u zonder afspraak bezoeken. Maakt u liever eerst een afspraak? Neem met ons contact op voor het inplannen van bv. een proefrit, schadebeoordeling, fysieke taxatie of een adviesgesprek. Wij helpen u graag .. Bel gerust 071-4028554.

Meer informatie over onze maatregelen
Om de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen, willen wij u vragen om rekening te houden met onderstaande voorzorgsmaatregelen:

  • Bent u verkouden, heeft u last van een droge hoest en/of heeft u koorts? Dan vragen wij u de afspraak te verplaatsen naar een andere datum.
  • Wilt u tijdens uw werkplaatsbezoek wachten? Geen probleem … geef dit aan bij het inplannen van uw werkplaatsbezoek. Zo kunnen wij de bezoekers spreiden over de dag om drukte te vermijden in de wachtruimte en de 1,5 meter-regel handhaven.
  • Wilt u de auto liever niet brengen? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we kosteloos haal en breng service aan.
  • Tijdens uw bezoek vragen we u om fysiek contact te vermijden. Zo zullen we meer afstand bewaren en u contactloos begroeten. Daarnaast vragen we u om zoveel mogelijk per pin te betalen in plaats van contant geld.
  • Heeft u een auto met schade en wilt u alvast een schatting hebben? Het is mogelijk om uw gegevens en foto’s te mailen naar schade@dijksman-dejong.nl. Wij nemen dan contact met u op over de verdere afwikkeling.
  • Onze showroom is volgens de huidige corona-maatregelen weer open zonder afspraak, maar uiteraard ook online en per telefoon bereikbaar. Indien gewenst kunnen we nog steeds uw proefritten, taxaties en afleveringen inplannen op een voor u geschikt tijdstip. Bel gerust ons verkoopteam (071-4028554 optie 3) of mail verkoop@dejongkatwijk.nl voor meer informatie.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rond het corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. Mochten er wijzigingen zijn zullen wij onze bedrijfsvoering hierop aanpassen.

Alvast bedankt voor uw medewerking en we zien u graag in één van onze vestigingen.

Met vriendelijke groet,

De Jong Autobedrijf Katwijk
ASN Autoschade de Jong Katwijk
Tankstation de Jong

Back to top