Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Corona-update: U bent welkom met of zonder afspraak

Haal en breng service ook mogelijk
  • Bedrijfsvoering
  • Reacties uitgeschakeld voor Corona-update: U bent welkom met of zonder afspraak

Gelukkig kunt u onze showroom en werkplaatsen weer zonder afspraak bezoeken. Wilt u liever wel een afspraak maken of heeft u vragen? .. Bel gerust. 071-4028554

Meer informatie over onze maatregelen
Om de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen, willen wij u vragen om rekening te houden met onderstaande voorzorgsmaatregelen:

  • Bent u verkouden, heeft u last van een droge hoest en/of heeft u koorts? Dan vragen wij u de afspraak te verplaatsen naar een andere datum.
  • Wilt u tijdens uw werkplaatsbezoek wachten? Geen probleem … geef dit aan bij het inplannen van uw werkplaatsbezoek. Zo kunnen wij de bezoekers spreiden over de dag om drukte te vermijden in de wachtruimte en de 1,5 meter-regel handhaven.
  • Wilt u de auto liever niet brengen? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we kosteloos haal en breng service aan.
  • Tijdens uw bezoek vragen we u om fysiek contact te vermijden. Zo zullen we meer afstand bewaren en u contactloos begroeten. Daarnaast vragen we u om zoveel mogelijk per pin te betalen in plaats van contant geld.
  • Heeft u een auto met schade en wilt u alvast een schatting hebben? Het is mogelijk om uw gegevens en foto’s te mailen naar schade@dijksman-dejong.nl. Wij nemen dan contact met u op over de verdere afwikkeling.
  • Onze showroom is weer open (zonder afspraak). Indien gewenst kunnen we nog steeds uw proefritten, taxaties en afleveringen inplannen op een geschikt tijdstip. Bel gerust ons verkoopteam (071-4028554 optie 3) of mail verkoop@dejongkatwijk.nl voor meer informatie.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rond het corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. Mochten er wijzigingen zijn zullen wij onze bedrijfsvoering hierop aanpassen.

Alvast bedankt voor uw medewerking en we zien u graag in één van onze vestigingen.

Met vriendelijke groet,

De Jong Autobedrijf Katwijk
ASN Autoschade Dijksman de Jong
Tankstation de Jong

Back to top