Omschrijving

De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich van andere SUV’s door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp. Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn. U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen. Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder. Dankzij de Top Rear Vision-achteruitrijcamera kunt u op het 7 inch touchscreen een 180°-weergave zien van de omgeving van de achterzijde van uw auto.

Wilt u meer informatie over de Citroën C3 Aircross en bent u benieuwd wat u voor huidige auto terug krijgt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs.

 

[contact-form to=”marketing@dejongkatwijk.nl” subject=”Website: Aanvraagformulier Citroen C3 Aircross”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Soort verzoek” type=”radio” options=”Aanvraag proefrit,Aanvraag taxatie/inruil voorstel,Aanvraag meer informatie”][contact-field label=”Bericht” type=”textarea”][/contact-form]

Op onze formulieren is de privacywetgeving van toepassing

Specificatie

  • Een unieke hoge zitpositie
  • Grip Control met Hill Descent Assist
  • Top Rear Vision-achteruitrijcamera
  • het unieke CITROËN-veercomfort
Back to top