Citroën C4 Spacetourer

Omschrijving

Bij de ontwikkeling van de C4 SpaceTourer heeft Citroën al zijn knowhow en creativiteit ingezet, met als resultaat een moderne en innovatieve MPV die veel te bieden heeft qua intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort (Citroën Advanced Comfort®-programma) en efficiency. In het interieur wordt u verwelkomd door zachte materialen die voor een warme ambiance zorgen. De Citroën C4 SpaceTourer heeft een zacht bekleed dashboard en ook de met speciaal materiaal beklede portierpanelen voelen zacht en prettig aan. Daarnaast is de auto leverbaar met een ruime keuze aan hoogwaardige stoffen en lederen bekledingen.

Het andere sterke punt van de Citroën C4 SpaceTourer is de bagageruimte. De achterklep die de volledige achterzijde van de auto bedekt, geeft het design een krachtige en stoere uitstraling. Hij biedt royaal toegang tot een grote bagageruimte van 537 liter, die tot 630 liter kan worden uitgebreid als de stoelen van de tweede zitrij naar voren zijn geschoven. De achterklep van de Citroën C4 SpaceTourer is niet alleen elektrisch bedienbaar, maar biedt ook een handsfree-functie. Deze functie zorgt ervoor dat u de achterklep gemakkelijk met uw handen vol kunt openen dankzij een sensor aan de onderzijde van de achterbumper. Een voetbeweging is voldoende om de achterklep te openen of sluiten.

Wilt u meer informatie over de Citroën C4 spacetourer en bent u benieuwd wat u voor huidige auto terug krijgt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Op onze formulieren is de privacywetgeving van toepassing

Specificatie

  • Royale bagageruimte van 537 tot 630 liter
  • Handige handsfree-functie achterklep
  • Adaptieve cruise controle met stopfunctie
  • Weergave snelheidslimiet door verkeersborden herkenning
  • Vele verschillende comfort-pakketten
Back to top