Citroën C5 Aircross (Hybrid)

Maak snel een proefritafspraak

Omschrijving

De nieuwe SUV C5 Aircross. Een echte SUV met grote wielen, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakter, stijlkenmerken en vele personalisatiemogelijkheden. De Citroën C5 Aircross SUV is in zijn segment onovertroffen qua comfort, flexibiliteit en bagageruimte (580 tot 720 liter, afhankelijk van hoe ver de stoelen naar voren zijn geschoven). Hij past naadloos in het Citroën Advanced Comfort®-programma dankzij belangrijke innovaties zoals de vering met Progressive Hydraulic Cushions™, de Advanced Comfort Seats en de 3 losse stoelen achter, met verstelbare rugleuning, die kunnen worden verschoven en neergeklapt. Het is een SUV van de nieuwe generatie, met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën.

Wilt u meer informatie over de nieuwe Citroën C5 Aircross en/of bent u benieuwd wat u voor huidige auto terug krijgt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs. Ook is het model leverbaar met Plug-in Hybrid. Zodat u profiteert van alle voordelen die 100% elektrisch rijden met zich meebrengt tijdens de dagelijkse kortere ritten en daarnaast de actieradius van een auto met verbrandingsmotor zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.

[contact-form to=”marketing@dejongkatwijk.nl” subject=”Website: Aanvraag Citroen C5 Aircross”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Telefoonnummer” type=”text” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Soort verzoek” type=”radio” options=”Aanvraag proefrit,Aanvraag taxatie/inruil voorstel,Aanvraag meer informatie”][contact-field label=”Bericht” type=”textarea”][/contact-form]

Op onze formulieren is de privacywetgeving van toepassing

Specificatie

  • 30 kleuren combinaties mogelijk
  • 20 rijhulptechnologieën
  • Verkrijgbaar in 2 benzine en 3 diesel motoren
  • Verkrijgbaar met 8-traps automaat met Shift ans Park by Wire-bediening
  • Met Progressive Hydraulic Cushions™
  • 5 verschillende interieurmogelijkheden
Back to top