APK

APK SLECHTS € 39,95

Is uw auto toe aan de wettelijk verplichte Algemene Periodieke Keuring? Dan bent u bij De Jong Katwijk aan het juiste adres, want voor alle auto’s rekenen wij slechts € 39,95. De auto kan 2 maanden van te voren worden gekeurd zonder dat de huidige APK-vervaldatum naar voren verschuift. De Jong is uw keuringsstation voor de regio Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorhout en Wassenaar. Maak handig en snel online uw afspraak via onze werkplaatsplanner.

Kosten APK
  • RDW-erkende APK kost bij De Jong slechts €39,95 inclusief BTW, EOBD-test, adviesrapport en afmeldkosten
  • Exclusief eventuele extra kosten van €10,- voor uit het voeren van een viergas- of roetmeting en deeltjesteller. Deze kosten worden alleen in rekening gebracht wanneer er tijdens de EOBD-test storingen rond het motormanagement aanwezig zijn.

GRATIS LUXE STRANDTAS bij uw APK-keuring

Bij De Jong maken we niet alleen uw auto klaar voor de weg, maar ook voor de zomer. Maak nu een afspraak voor uw APK en ontvang tijdelijk een GRATIS LUXE STRANDTAS t.w.v. €19,95 als een zomerse bonus. Onze APK-keuringen worden uitgevoerd door onze ervaren monteurs om ervoor te zorgen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft, ongeacht welk merk. Want zoals u ziet hebben wij ALLE MERKEN in de tas. De actie loopt tot eind juni.

Maak een afspraak voor uw APK-keuring

Maak nu direct een afspraak voor uw APK-keuring. Onze monteurs staan klaar om uw auto te keuren, zodat u veilig met uw LUXE STRANDTAS de weg op kunt deze zomer. Wacht niet langer en profiteer van deze tijdelijke actie. Maak handig en snel uw afspraak via onze online werkplaatsplanner. Maak van uw APK-keuring een zomerse ervaring en ontvang nu tot en met eind juni een GRATIS LUXE STRANDTAS bij uw APK-keuring.

 

Waarom een APK?

Een keuring voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog aan het verkeer deel te nemen. Bovendien beschermen we op deze manier het milieu: auto’s en bussen die teveel schadelijke stoffen uitstoten, worden afgekeurd. Je blijft als eigenaar altijd zelf verantwoordelijk om je auto op tijd te laten keuren. Veroorzaak je een aanrijding met een afgekeurde auto dan kan de verzekeraar besluiten dat je op dat moment niet verzekerd bent.

APK verlopen?

Het kan gebeuren dat je auto niet op tijd APK-goedgekeurd is. Artikel 11 van het Besluit Voertuigen is ingesteld om ruimte te geven alsnog aan de APK-keuringsplicht te voldoen. Volgens dat artikel mag het voertuig tot maximaal 2 maanden na het verlopen van de APK-vervaldatum op de openbare weg stilstaan en alleen rijden als je aantoonbaar onderweg bent naar naar de garage voor de keuring, zonder dat de RDW een registercontrole uitvoert. Na deze periode moet het voertuig APK-goedgekeurd zijn of moet de geldigheid van het kenteken geschorst zijn. In het laatste geval mag het voertuig niet op de openbare weg staan.

Goedgekeurd

Na afloop van de APK krijg je een keuringsrapport. Daarop lees je of je auto is goedgekeurd, samen met een overzicht van de eventuele reparatiepunten. Wij vermelden indien nodig ook een aantal adviespunten: dit zijn reparaties die je in de toekomst kunt verwachten. In Nederland is het niet langer verplicht het APK-keuringsrapport bij je te dragen tijdens het rijden, maar in het buitenland kan er nog wel naar worden gevraagd.

Afgekeurd

Als de auto wordt afgekeurd zullen we contact met u zoeken om eventuele reparatiepunten en kosten met u te bespreken. Wilt u de auto niet repareren, dan ontvangt een netjes het keuringsrapport met de afkeurpunten. Ook bij afkeur blijft de oorspronkelijke vervaldatum geldig. Uiteraard kunnen we ook een vrijblijvend voorstel maken om de auto in te ruilen.

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Vraag onze service-adviseurs voor vrijblijvend en vakkundig advies via onderstaand formulier!


Op onze formulieren is de privacywetgeving van toepassing

Back to top