De Jong Mobiliteitspas

24/7 Pechhulp in uw Woonplaats, Nederland en Europa

DE JONG MOBILITEITSPAS

Goed nieuws ! Voor onze trouwe klanten hebben we in samenwerking met AA-team een unieke en persoonlijke ‘De Jong’ MobiliteitsPas ontwikkeld ongeacht merk, bouwjaar en km-stand. Deze mobiliteitspas biedt veel voordeel incl. pechhulp met woonplaats-, Nederland- en Europa-dekking. En dat allemaal voor slechts € 69,95 incl. btw per jaar. De aantrekkelijk geprijsde klantenpas kunt u alleen aanvragen direct na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt in onze werkplaats. Gaat u vaker met een caravan of aanhanger op pad? Vraag onze collega’s dan om het extra pakket. Voor slechts € 20,00 extra is niet alleen uw auto verzekerd voor een pechgeval, maar ook uw aanhanger of caravan. Dat geeft een gerust gevoel!

EXTRA VOORDEEL
Om onze De Jong Mobiliteitspas extra aantrekkelijk te maken heeft u naast de pechhulp ook recht op een gratis APK en een De Jong ‘Safety Check’ tijdens deze periode. Wilt u een werkplaatsafspraak inplannen voor een GRATIS APK of SAFETY CHECK zet bij de aanvraag dat u in het bezit bent van onze mobiliteitspas. Dan kunnen onze collega’s daar gelijk rekening mee houden.

MOBILITEITSPAS

24/7 PECHHULP VOOR UW AUTO

We hopen er nooit mee te maken te hebben. Maar als u toch met pech langs de weg komt te staan, zal De Jong er alles aan doen om u weer op weg te helpen. Met onze pas bent u voor slechts € 69,95 niet alleen verzekerd van pechhulp in uw woonplaats, maar ook in Nederland en (bijna) heel Europa. De pas is kenteken-gebonden, waardoor iedereen met een geldig rijbewijs in uw auto is verzekerd van pechhulp. Na het afsluiten is de MobiliteitsPas 12 maanden geldig en verloopt deze automatisch. Na uw volgende onderhoudsbeurt kan de pas weer opnieuw aangevraagd worden.

EXTRA VEEL VOORDEEL

EXTRA VEEL KLANTVOORDEEL

Wat zit er allemaal in onze De Jong Mobiliteitspas. Uiteraard bent 24/7 en 365 dagen per jaar verzekerd van professionele pechhulp in uw woonplaats, Nederland en (bijna) heel Europa. Maar daarnaast krijgt u van ons jaarlijks een GRATIS Safety Check en APK. Zo heeft u eigenlijk de afsluitkosten al terugverdient. Aantrekkelijk toch? Wanneer u een afspraak wilt maken in onze werkplaats geef dan van te voren aan dat u in het bezit bent van onze mobiliteitspas. Dan houden wij daar gelijk rekening mee.

OOK VOOR UW CARAVAN

SPECIAAL VOOR UW CARAVAN

Gaat u (vaak) op vakantie met uw caravan of aanhanger? Dan is het fijn om te weten dat u voor slechts €20,00 een extra dekking kunt aanvragen. Dankzij deze extra zekerheid is ook uw caravan of aanhanger verzekerd van de mobiliteitsservice van De Jong. We hopen het natuurlijk nooit nodig te hebben, maar download en lees op uw gemak onze voorwaarden, zodat u van te voren weet waar u recht op heeft tijdens uw (vakantie)rit.

AANVRAAG FORMULIER


Op onze formulieren is de privacywetgeving van toepassing

UW VOORDELEN

✔ Altijd beschikbaar 24/7 en 365 dagen per jaar
✔ Altijd bereikbaar +31 88 112 1234
✔ Gratis APK
✔ Gratis Safety Check
✔ Dekking Woonplaats
✔ Dekking Nederland
✔ Dekking Europa

  • Als je het vergelijkt met andere aanbieders is het erg voordelig. Zeker met Europa-dekkingDhr. de Lange
  • Gelukkig nog niet nodig gehad, maar geeft toch wel een gerust gevoel tijdens vakantie.Mevr. Bosch

In welke landen van Europa heb ik dekking?

Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Kroatië, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Noord-Macedonië, Malta, Monaco, Montenegro, Nederland (met uitzondering van Caribisch Nederland), Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije (Europese  gedeelte), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Wat zijn de voorwaarden van De Jong MobiliteitsPas

Download hier het PDF met de voorwaarden in samenwerking met AA-team, voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen met AA-team.

Welk telefoon nr. moet ik bellen voor pechhulp?

Wanneer u met pech staat dan kunt u gebruik maken met het volgende hulpnummer. Houdt uw kenteken bij de hand.

Nederland: 088 112 1234
Buitenland: +31 88 112 1234

Back to top