Occasions

Bekijk ons ruime aanbod occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Bij De Jong kunt u niet alleen terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Citroën of Peugeot, maar ook voor een occasion. We hebben veel jong gebruikte occasions op voorraad. Wilt u in een specifiek model proefrijden? Via ons proefritformulier kunt u eenvoudig uw wensen doorgeven. Heeft u vragen? Bel gerust 071-4028554.

 

Ruim aanbod occasions in Katwijk

Steeds meer automobilisten kiezen bij het kopen van een auto voor een occasion. Dit omdat een occasion vaak een stuk gunstiger geprijsd is dan een nieuwe auto. Daarbij zijn occasions vaak sneller beschikbaar, wat betekent dat u snel de weg op kunt met uw “nieuwe” auto. Bij De Jong in Katwijk kunt u kiezen uit een ruim aanbod van occasions van merken zoals Citroën en Peugeot.

Occasion proefrijden

Wij raden onze klanten altijd aan om een proefrit te maken voordat ze overgaan op de koop van een auto. Op deze manier weet u zeker dat de auto prettig rijdt en naar wens functioneert. Heeft u al een specifieke occasion op het oog? Vraag dan direct een proefrit aan via ons proefritformulier.

Advies nodig? Vraag het aan onze experts!

De Jong is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de autobranch in regio Katwijk. Niet alleen voor nieuwe auto’s en occasions kunt u bij ons terecht: ook voor het verkopen van uw auto, onderhoud en APK keuringen kunt u langskomen bij onze garage. Onze experts staan u graag te woord met verschillende vraagstukken. U kunt ons altijd bellen of maak direct een afspraak bij onze werkplaats.

Back to top