Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

De Jong en Sportbedrijf Katwijk versterken duurzaamheid

Sportbedrijf Katwijk stapt over op een elektrische Citroën E-Berlingo
  • Bedrijfsvoering
  • Reacties uitgeschakeld voor De Jong en Sportbedrijf Katwijk versterken duurzaamheid

Onlangs heeft De Jong Automotive een gloednieuwe Citroën E-Berlingo afgeleverd aan Sportbedrijf Katwijk. Dit volledig elektrisch voertuig zal een belangrijke rol spelen in het dagelijkse werk van het sportbedrijf, dat zich inzet voor het bevorderen van sport en beweging binnen de gemeente Katwijk.

Sportbedrijf Katwijk beheert en exploiteert 12 verschillende binnensportaccommodaties in de gemeente Katwijk. Hun missie is duidelijk: het bevorderen van sport en beweging voor iedereen. Gezondheid en vitaliteit zijn daarin erg belangrijk. Of je nu een plek zoekt om te sporten, een les of cursus wilt aanbieden, of een nieuwe thuisbasis zoekt voor je sportclub, Sportbedrijf Katwijk staat klaar om u te helpen.

Voor De Jong is Sportbedrijf Katwijk al jarenlang een vaste klant. De samenwerking tussen De Jong en Sportbedrijf Katwijk toont hun gedeelde inzet voor duurzaamheid. Sportbedrijf Katwijk draagt bij aan een sportieve, gezonde en groenere gemeente. De Jong wil daar graag aan bijdragen door juist een volledig elektrische Citroën E-Berlingo af te leveren. “Wij geloven in een duurzamere toekomst en zijn blij dat wij met deze elektrische Citroën kunnen bijdragen aan de duurzame doelen van Sportbedrijf Katwijk,” aldus Harold de Jong, directeur van De Jong Automotive.

Ook Sportbedrijf Katwijk gelooft in een duurzamere en gezondere toekomst. Zo sprak Vincent Venloo, directeur van Sportbedrijf Katwijk, over de gezamenlijke inzet voor duurzaamheid. “We willen mensen in beweging brengen en houden, met deze nieuwe elektrische wagen kunnen we dat nog beter doen. ”En waarom De Jong? Venloo legt uit: “ Bij de Jong is er duidelijkheid. Bij aanschaf van een (bestel)auto wordt alles voor je geregeld. Van het klaarmaken, bestickeren (in samenwerking met Kortveen) tot aan het monteren van de accessoires. Wij zijn heel erg tevreden over de service die De Jong aanbiedt.”

Voor meer informatie over de diensten en accommodaties van Sportbedrijf Katwijk, bezoek hun website. Ook nieuwsgierig naar wat er mogelijk is met uw wagenpark? Stuur een e-mail naar verkoop@dejongkatwijk.nl of bel onze collega’s voor een adviesgesprek 071-4028554 (optie 3)

Back to top