Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

De Jong en JBM Koeriers al 25 jaar samen.

Salesmanager Sjef Hendrickx "Omdat het goed werkt, zo simpel is het."
  • Sales
  • Reacties uitgeschakeld voor De Jong en JBM Koeriers al 25 jaar samen.

Al meer dan 25 jaar verzorgen en onderhouden wij het wagenpark van Pakket- en koeriersbedrijf JBM Koeriers in Zoeterwoude. Wij leveren per jaar gemiddeld tien bestelauto’s en bestelbussen aan dit bedrijf. Een simpel rekensommetje leert dat er de afgelopen jaren dus al zo’n 250 auto’s naar Zoeterwoude zijn gegaan. De nieuwste auto van JBM Koeriers is een Ford E-Transit (zie foto), uitgevoerd in de huisstijl van Packs, het gespecialiseerde overnight-netwerk waar JBM Koeriers deel van uitmaakt.

Sjef Hendrikx, salesmanager bij JBM Koeriers, over de nieuwe Ford E-Transit: “Na een aantal proefritten is dit de eerste elektrische auto die we hebben aangeschaft. Die is nodig omdat binnensteden zoals Leiden vanaf 2025 milieu zones hebben waar alleen elektrische auto’s mogen komen. In onze eigen achtertuin willen we natuurlijk blijven rijden. We hebben voor deze auto gekozen omdat hij heerlijk rijdt en voldoende laadruimte heeft. Ook het bereik is behoorlijk met ongeveer 250 kilometer. En Ford is een betrouwbaar merk. Onze chauffeurs zijn heel tevreden. Over een half jaar gaan we evalueren of we er meer kopen.”

En waarom De Jong? Hendrikx: “Omdat het goed werkt, zo simpel is het. Als er iets is, wordt het geregeld. Wij geven onze kilometerstanden door en De Jong zorgt dat de auto’s die een beurt nodig hebben, worden opgehaald, en dat er soortgelijke wagens ter vervanging wordt neergezet. Iets wat heel fijn is, laat je zo.”

Voor meer informatie over JBM Koeriers … kijk op: www.jbm.nl

Back to top