Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

De Jong zeer tevreden met samenwerking James Autoservice

Betrouwbaar onderhoud voor alle merken

Na de eerste oriënterende gesprekken in begin 2019 hadden we gelijk het gevoel dat James Autoservice perfect aansluit bij de kernwaarden die we als autobedrijf hebben. Al ruim 60 jaar is ons familiebedrijf actief in de autobranche met de merken Citroën, Peugeot en DS. Om al onze zakelijke en particuliere klanten, naast onze merken, beter te helpen zochten we naar een sterke merkonafhankelijke keten, waarbij betrouwbaarheid en transparantie voorop staat.

Door intensieve samenwerkingsverbanden met grote leasemaatschappijen is James Autoservice een fijne oplossing voor de vele zakelijke automobilisten in onze regio. Ook zien we dat veel van deze leaserijders inmiddels ook hun privé-auto bij ons in onderhoud brengen. Dat is toch wel bijzonder te noemen. Maar steeds meer particuliere rijders met verschillende merken weten ons bedrijf te vinden voor aanschaf of betrouwbaar onderhoud tegen eerlijke prijzen.

Er gebeurd op dit moment veel in de autobranche. Onze verwachting is dat lokaal sterke autobedrijven steeds belangrijker worden, doordat grote autofabrikanten hun dealernetwerk verkleinen en laten terugtrekken naar grote steden. Hierdoor is het de vraag of de klant bereidt is om langere afstanden af te leggen als ze dezelfde dienstverlening om de hoek kunnen krijgen met een meer persoonlijke benadering.

Back to top