Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

GBV Installatiegroep kiest al ruim 25 jaar voor De Jong

Facilitair manager Henk Griffioen "We hoeven nergens naar om te kijken."
  • Bedrijfsvoering
  • Reacties uitgeschakeld voor GBV Installatiegroep kiest al ruim 25 jaar voor De Jong

“Wanneer een trouwe klant als Botermans verhuist, verhuist onze service gewoon mee”, zegt Harold de Jong van De Jong Automotive.

De Jong Automotive verzorgt al vele jaren de wagenparken van meerdere bedrijven, waaronder een groot deel van het wagenpark van GBV Installatiegroep bv, dat in maart met haar 26 bedrijfswagens (van de dochterbedrijven Botermans en Safety 2) verhuisde naar bedrijventerrein Klei-Oost Zuid in Rijnsburg. Facilitair manager Henk Griffioen vertelt waarom zijn bedrijf al meer dan 25 jaar voor De Jong kiest.

“Wij onderhouden en repareren veel bedrijfswagens”, zegt Harold de Jong van het Katwijkse autobedrijf, dat al meer dan zestig jaar bestaat. “Bij ons kun je altijd binnen twee weken terecht voor onderhoud en apk-keuringen. Wachttijden van zes tot acht weken komen bij ons niet voor. Alle kennis en apparatuur die nodig is voor onderhoud, is bij ons aanwezig. Zakelijke opdrachtgevers hoeven alleen de kilometerstanden door te geven en wij doen de rest. Desgewenst zetten we onze haal- en brengservice in of zorgen we voor gelijkwaardig vervangend vervoer, ook als auto’s met pech onderweg staan.”

Een trouwe zakelijke klant van De Jong Automotive is GBV Installatiegroep uit Valkenburg, dat half maart alle activiteiten onderbracht in een gloednieuw pand op bedrijventerrein Klei-Oost Zuid in Rijnsburg. Behalve Botermans Elektrotechniek zijn daar nu ook de zusterbedrijven Safety 2 (Den Haag) en Van Eijk Elektro (Nootdorp) gevestigd. Meer dan de helft van de 26 bedrijfswagens is in onderhoud bij De Jong Automotive en ook deze auto’s zijn via een leasemaatschappij aangeschaft. In totaal hebben Botermans en Safety 2 samen zestien busjes van De Jong Automotive rondrijden.

De samenwerking is goed. Er is duidelijkheid en afspraak is afspraak. De serviceclub van De Jong bestaat uit enthousiaste mensen die meedenken en problemen meteen oplossen. Als er iets is met een auto worden we direct geholpen. En bij aanschaf van een nieuwe auto regelt De Jong alles: de coördinatie rondom de bedrijfswageninrichting, het verzorgen van de belettering en het monteren van eventuele accessoires. De auto wordt volledig rijklaar afgeleverd. “Zelf hebben we er geen omkijken naar” zegt henk griffioen.

Ook nieuwsgierig naar wat er mogelijk is met uw wagenpark? Stuur een e-mail naar verkoop@dejongkatwijk.nl of bel onze collega’s voor een adviesgesprek 071-4028554 (optie 3)

Back to top