Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Peugeot terug in Katwijk

De Jong weer Peugeot Erkend Reparateur

In samenspraak met Peugeot Nederland start De Jong per april 2018 weer een Peugeot Erkend Servicepunt in Katwijk. Het automerk is geen onbekend terrein voor De Jong en verwelkomt het merk graag terug op het oude nest. Peugeot en De Jong zijn sinds 1993 met elkaar verbonden en heeft ondanks een tussenpauze nog steeds vele trouwe Peugeot-rijders in haar klantenkring aan de Koningin Julianalaan te Katwijk. Komende maanden worden dan ook alle Peugeot-rijders uitgenodigd om (opnieuw) kennis te maken met De Jong. Tijdens hun bezoek kunnen ze profiteren van leuke acties; zoals een gratis lentecheck of een gratis Peugeot Dealerpas tijdens onderhoud.

Directeur/eigenaar Harold de Jong merkte dat er vraag bleef naar een Peugeot servicepunt in de regio, waar je terecht kan voor onderhoud, reparatiewerkzaamheden en fabrieksgarantie. Doordat we het ‘zusje’ uit de PSA groep (Citroën) al vele jaren met veel tevredenheid voeren is het voor ons ‘relatief’ eenvoudig om onze werkplaatsuitrusting klaar te maken voor het mooie merk Peugeot. Afgelopen maanden zijn onze medewerkers al klaargestoomd, zodat we de vereiste diploma’s in het bezit hebben.

Het familiebedrijf dat meer dan 50 jaar actief is in de autobranche heeft naast het Peugeot Erkend Reparateurschap, het Citroën Dealerschap en een TotalEnergiesbrandstofstation.

Back to top