Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Tankstation de Jong krijgt ander kleurtje

Vanaf 1 november wordt het TotalEnergies
  • Bedrijfsvoering
  • Reacties uitgeschakeld voor Tankstation de Jong krijgt ander kleurtje

Het zal voor de klanten even wennen zijn, maar na veertig jaar Shell heeft Harold de Jong een belangrijke stap genomen. Heel bewust want de omschakeling van Shell naar TotalEnergies heeft voor de klanten veel voordelen.

‘Het wordt Tota(a)l anders’ heeft De Jong als ludieke woordspeling in huis. ‘Natuurlijk is de brandstof van Total wereldwijd bekend als zijnde van uitstekende kwaliteit’. ‘Maar bij TotalEnergies kunnen de klanten hun lokale en favoriete voetbalclub steunen met de speciale TotalEnergies Clubcard. Katwijk is een voetbaldorp en heeft veel leden en supporters. Dat is een van de redenen van de omschakeling. Bovendien kan iedereen profiteren van landelijke interessante acties. Maar er zijn meer redenen waarom wij per 1 november veranderen. De bezitters van een zakelijke tankpas kunnen profiteren van kortingen en lage abonnementskosten. Dat is de eerste winst voor de pashouders’. Daarnaast ontvangt de gebruiker van de premium brandstof genaamd Excellium 2 weken lang gratis pechhulp. Alles bij elkaar opgeteld een weloverwogen besluit van De Jong. De pompen worden vernieuwd van 1 t/m 3 november en ook het voorterrein krijgt een up-to-date uitstraling. Per 1 december wordt er een nieuwe wasstraat neergezet welke de modernste in de regio is met onder andere een schuimdouche en de beste oplossing om velgen te reinigen.

Heeft u nog een zakelijk Shell tankpas?
De zakelijke Shell tankpas kan makkelijk worden omgeruild voor de TotalEnergies Tankpas, want de Shellpas zal vanaf 1 november niet meer werken. Met de algemene tankpassen zoals MKB tankpas of Multitank Card kunt u uiteraard wel gewoon bij ons terecht. Een ander groot voordeel is dat de nieuwe TotalEnergies Tankpas slechts € 3,95 per jaar kost, daarnaast profiteren bezitters van een zakelijke tankpas van extra kortingen op de adviesprijs van TotalEnergies. Vul het onderstaande formulier in en wij helpen u graag met het omzetten van de brandstofpas.

Aanvraag formulier TotalEnergy Tankpas

[contact-form to=”marketing@dejongkatwijk.nl” subject=”Aanvraag TotalEnergies-pas”][contact-field label=”Bedrijfsnaam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Contactpersoon” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Telefoonnummer” type=”text” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Opmerkingen” type=”textarea”][/contact-form]

Op onze formulieren is de privacywetgeving van toepassing

Back to top