Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

De nieuwe Citroën C4

100% Elektrisch? of met Benzine- / Dieselaandrijving
  • Sales
  • Reacties uitgeschakeld voor De nieuwe Citroën C4

De Citroën C4 is een nieuw ontwerpconcept in dit segment met een unieke en stoere identiteit. Het model combineert de elegante en dynamische designelementen van een hatchback met bepaalde kenmerken van een SUV. De aerodynamische en vloeiende lijnen die kenmerkend zijn voor Citroën worden gecombineerd met een nieuwe stijluitdrukking. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit.

Na de focus op het SUV-segment met de Citroën C3 Aircross SUV en de C5 Aircross SUV, komt Citroën nu met een praktische hatchback met stijlelementen van een SUV. Behalve als 100% elektrische Citroën ë-C4 wordt dit compleet nieuwe model ook leverbaar met benzine- of dieselaandrijving. Zo kunt U kiezen voor de aandrijfsoort die het beste bij uw behoeften past.

Prijzen en overheidssubsidie 
De nieuwe Citroën C4 is verkrijgbaar vanaf € 26.890,-. De electrische ë-C4 is al verkrijgbaar vanaf € 38.190,- met daarnaast subsidie mogelijkheden. De overheid geeft subsidie bij aanschaf van een elektrische auto. De subsidie geldt voor alle nieuwe elektrische auto’s die vanaf juli 2020 worden geregistreerd en zijn aangeschaft door een particuliere klant. Hieronder valt naast een reguliere aankoop ook het afsluiten van een Private Leasecontract. Wilt u subsidie aanvragen op de aanschaf van een Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric? Dan kunt u dat nu doen. De auto wordt in 2021 geleverd en de toekenning is op basis van aanmelding.

Wilt u meer informatie over de nieuwe Citroën C4 of een vrijblijvende offerte neem dan contact op met een van onze adviseurs.

[contact-form to=”marketing@djab.nl” subject=”Aanvraag informatie nieuwe Citroen C4″][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Soort verzoek” type=”radio” options=”Aanvraag taxatie/inruil voorstel,Aanvraag meer informatie,Aanvraag proefrit op thuisadres”][contact-field label=”Bericht” type=”textarea”][/contact-form]

Op onze formulieren is de privacywetgeving van toepassing

Back to top