Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Nu tijdelijk GRATIS STRANDTAS bij uw APK!

Geen zorgen ... De Jong heeft ALLE MERKEN in de tas
  • Actie, Aftersales
  • Reacties uitgeschakeld voor Nu tijdelijk GRATIS STRANDTAS bij uw APK!

Bij De Jong maken we niet alleen uw auto klaar voor de weg, maar ook voor de zomer. Maak nu een afspraak voor uw APK en ontvang tijdelijk een GRATIS STRANDTAS t.w.v. € 19,95 als zomerse bonus. Onze APK-keuringen worden uitgevoerd door ervaren monteurs om ervoor te zorgen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft ongeachte welk merk. Want zoals u ziet hebben we ALLE MERKEN in de tas. Klik hier als u meer wilt weten over onze APK-service.

APK datum
Weet u niet wanneer uw APK verloopt? Dan is de RDW kentekencheck daar een mooie oplossing voor. Voer bij de RDW kentekencheck uw kenteken in. Ga dan naar vervaldata en historie. Daar kunt u de vervaldatum van uw APK zien. Wist u eigenlijk dat u 2 maanden van te voren uw auto mag laten keuren, zonder dat de afloopdatum naar voren verschuift.

Maak uw afspraak
Maak nu direct een afspraak voor uw APK-keuring. Ons team staat voor u klaar om uw auto te keuren, zodat u veilig met uw luxe strandtas de weg op kunt deze zomer. Wacht niet langer en profiteer van deze speciale actie! Maak handig en snel uw afspraak via onze online werkplaatsplanner.

Maak van uw APK een zomerse ervaring en ontvang tot en met eind juni een GRATIS luxe STRANDTAS bij uw keuring bij De Jong Katwijk.

Back to top