Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

DE JONG EK SPEL | REMEMBER 1988

Voorspel de winnaar en maak kans op een gesigneerd EK 1988 shirt van 'Van Basten' !!

Wilt u als echte voetballiefhebber kans maken op een unieke prijs tijdens het EK 2024? Doe dan snel mee met het ‘DE JONG’ EK SPEL. Bij De Jong zijn wij al helemaal in de EK sfeer en dat willen wij graag samen met u vieren. Dit is uw kans om een schitterend gesigneerd EK 1988 shirt van niemand minder dan Marco van Basten te winnen!

Unieke prijs

Door mee te doen met het ‘DE JONG’ EK SPEL maakt u kans op unieke prijs, namelijk een schitterend gesigneerd EK 1988 shirt door niemand minder dan Marco van Basten! Dit gesigneerde shirt brengt niet alleen de glorie van het EK 1988 terug, maar is ook een waardevol stukje voetbalgeschiedenis. Het is ook een herinnering naar dat historische toernooi, waar Nederland de titel van Europees kampioen veroverde. Met de winst van het EK 1988 in Duitsland hebben we als land een onvergetelijke vreugde beleefd en nu meer dan 35 jaar later hopen we opnieuw geschiedenis te schrijven in Duitsland! Het gesigneerde shirt van Marco van Basten is een unieke en prachtige prijs voor de echte voetballiefhebber.

Hoe werkt het? 

Het is erg eenvoudig. Volg de volgende spelregels:

  • Voorspel de winnaar: Wie wordt de uiteindelijke winnaar van het EK 2024
  • Deel ons bericht: Laat je vrienden weten welk land straks met de beker in zijn handen staat.
  • Facebook: Bekijk onze sociale media @tankstationdejong of @dejongkatwijk
  • Instagram: Bekijk onze sociale media @tankstationdejong of @dejongkatwijk
  • Deadline: Zodra de eerste wedstrijd van het EK 2024 begint kunt u niet meer deelnemen aan de actie

De winnaar wordt kort na de finale bekend gemaakt via onze sociale media kanalen. Wacht niet langer en maak kans op een schitterend gesigneerd EK 1988 shirt van Marco van Basten! Doe mee aan het ‘DE JONG’ EK SPEL en mis deze unieke kans niet 😉

Back to top