Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Bent u klaar voor de zomer?

Zorgeloos de zomer in met de zomercheck voor slechts €19,95

De temperaturen beginnen langzaam te stijgen en de zon begint steeds meer te schijnen. De zomer komt eraan! Voordat u echter op pad gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw auto klaar is voor de warme maanden. Bij De Jong Katwijk bieden we een zomercheck aan voor slechts €19,95 om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie is tijdens de zomer.

Waarom kiezen voor de zomercheck? 

Onze monteurs staan voor u klaar om uw auto te controleren op 29 essentiële punten. Die punten bestaan onder andere uit de accu, vloeistoffen, ruitenwissers, remmen, banden en verlichting. Een goed onderhouden auto zorgt ervoor dat u zorgeloos kan genieten van uw zomerse ritten. Of u nu een vakantie plant of naar het strand toe gaat, met onze zomercheck bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare auto. Zo kan u zonder zorgen weer de weg op tijdens de zomer!

Nu tijdelijk inclusief GRATIS LUXE STRANDTAS 

Plan nu uw zomercheck en ontvang tijdelijk een GRATIS LUXE STRANDTAS. Ideaal voor uw dagjes naar het strand of voor de zomerse dagen!

Maak snel en eenvoudig uw afspraak

Plan binnen twee weken online uw werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner op onze website. Het team van experts staat voor u klaar om uw auto grondig te controleren en klaar te maken voor de zomer. Plan snel uw afspraak voor uw zomercheck voor slechts €19,95.

PLAN UW AFSPRAAK
Back to top