Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

De mooiste file van Nederland groot succes

Terugblik op de 27ste editie van De Mooiste File van Nederland

Ook dit jaar was de Mooiste file van Nederland een groot succes. De 27ste editie van De Mooiste file van Nederland stond in het thema van “Colour Explosion en viel samen met het corso weekend op 19, 20 en 21 April op de Koningin Wilhelmina-boulevard in Noordwijk. Tijdens dit feestelijke evenement was er genoeg te beleven voor jong en oud. Naast de prachtig versierde auto’s, oldtimers en bijzondere auto’s was er ook een entertainment programma opgezet voor alle bezoekers.

De Mooiste File van Nederland is een jaarlijks terugkerend evenement dat vele duizenden bezoekers trekt uit de Duin en Bollenstreek en het toerisme. Elk jaar staan er op de Noordwijkse Boulevard ruim 40 bijzondere wagens in één file opgesteld, welke stuk voor stuk versierd zijn met mooie en kleurrijke seizoensbloemen. Ook dit jaar konden alle bezoekers weer gratis de nieuwste personenauto’s en bedrijfswagens bewonderen en waren er weer schitterende oldtimers aanwezig uit de jaren ’30 en ’40.

Gedurende het hele weekend zorgde een DJ met zijn muziek op de boulevard voor een gezellige sfeer. Voor de kleintjes was er op zaterdag een bellenfeest en konden ze zich laten betoveren door steltenlopers en de doedelzakband Red Rose of Lochbuie. Op de zondag keerde de steltenlopers terug op de boulevard. Daarnaast waren gedurende het weekend verschillende autoclubs aanwezig voor de echte autoliefhebbers. Al met al was de 27ste editie van De Mooiste file van Nederland een groot succes.  

Back to top