Tankstation de Jong in de top 3 ‘Beste tankstations van Nederland’

Formule Eet&Gerei groot succes
  • Actie, Bedrijfsvoering
  • Reacties uitgeschakeld voor Tankstation de Jong in de top 3 ‘Beste tankstations van Nederland’

Tijdens de Tankstation Vakbeurs 2019 maakte de jury de winnaar bekend van de Tankstation Challenge. Op basis van een selectievoorronde, mystery visits en bezoek door de vakjury werden de finalisten beoordeeld. Tankstation de Jong met tankshop Eet & Gerei eindigde in de top 3  ‘Beste tankshop van Nederland’! Ruim twee jaar geleden opende Eet & Gerei haar deuren. Een initiatief van Shell de Jong om te anticiperen op de veranderende trends en consumentenbehoeftes in de wereld van on-the-go consumptie. De eerste shop in Katwijk, waar consumenten kennis maken met zo’n 100 vierkante meter vol on-the-go concepten, slimme oplossingen en vernieuwende producten en recepturen voor zowel thuis als onderweg. Een innovatief winkelconcept dat een groot succes bleek en nu wordt beloond met deze 3de plek.

Na de uitreiking vertelt Harold de Jong, eigenaar van de locatie en tankshop Eet & Gerei: “Wetend dat er meer dan 4000 tankstations zijn in Nederland, waarvan meer dan 2000 met een shop, is het natuurlijk een super prestatie, waar we trots op zijn.” welke we graag vieren en zeer trots op zijn.

De ultieme ingrediënten voor de shop zijn onder meer gemak, gastvrijheid, beleving en een uitgekiend assortiment aan food, tabak, non-food en services. De Jong vervolgt zijn verhaal met het feit dat Eet & Gerei regelmatig experimenteert met een wisselend aanbod. “In zoetwaren focussen we bijvoorbeeld op de fun-factor. Daarom hebben we vanaf dit weekend een Colorworks-installatie van M&M’s, waarmee gasten zelf hun bakje vol regenboogkleuren kunnen tappen.”

De komende periode zijn er leuke acties en aanbiedingen voor de klanten. “We willen deze 3e plaats uiteraard met hen vieren. Zonder onze klanten hadden we dit niet kunnen waarmaken.”

Back to top